HUISREGELS, akkoordverklaring, privacybeleid en cookies

In en om de tuin, in de natuur..
Gebruikersavatar
lnge
Moderator
Berichten: 14497
Lid geworden op: 09 jun 2004 09:05
Land: nederland
M/V: V
Locatie: duin en bollenstreek

HUISREGELS, akkoordverklaring, privacybeleid en cookies

Berichtdoor lnge » 14 aug 2006 10:35

De huisregels kunnen indien nodig gewijzigd of aangevuld worden. Lees ze ook vóór het registreren!

1. REGISTRATIE EN HET WIJZIGEN OF VERWIJDEREN VAN EEN ACCOUNT

a. Het is niet mogelijk om zelf je account en/of berichten weer te verwijderen.
Bedenk dit voor je je registreert!
Het is niet verstandig om als gebruikersnaam je volledige naam te gebruiken.
Accounts waar binnen 30 dagen na activatie niet mee wordt ingelogd, worden zonder voorafgaand bericht weer verwijderd.

Gebruikersnamen kunnen eenmalig worden gewijzigd. Stuur hiervoor een email naar forumatkippenforumpuntnl
Zie verder ook onder 3. POSTEN EN WIJZIGEN VAN BERICHTEN

Wanneer je niet langer deel wilt nemen aan dit forum, log je gewoon niet meer in. Je kan eerst zelf eventuele persoonlijke gegevens wijzigen of verwijderen zoals je onderschrift, avatar, website enz. Denk hierbij ook aan email notificaties die je hebt ingesteld voor privéberichten of abonnementen op topics.
Je ontvangt dan geen berichten meer van het forum. Ook geen verzoeken om gebruik te maken van het forum oid. Mocht je dan later besluiten om toch weer gebruik te gaan maken van het forum, kan je dit zelf weer aanpassen. Een vergeten wachtwoord of gebruikersnaam is dan ook eenvoudig weer op te vragen.

Wanneer je volledig van het forum verwijderd wilt worden, stuur je een email naar forumatkippenforumpuntnl met het verzoek en opgaaf van redenen je account te verwijderen.
LET OP!!! : Berichten blijven wel op het forum staan! Het is hierbij echter niet te herleiden wie de berichten geplaatst heeft. Wanneer er berichten bij staan met privacygevoelige inhoud kunnen die op verzoek aangepast worden. Eenvoudige foto's met slechts kippen vallen hierbij niet onder privacygevoelig Zie verder ook onder 3. POSTEN EN WIJZIGEN VAN BERICHTEN

Accounts die slechts kort en weinig na registratie gebruikt zijn kunnen na verloop van tijd (jaren) automatisch verwijderd worden. De eventuele berichten die geplaatst zijn worden dan niet verwijderd.
Een nieuw account maken is daarna natuurlijk wel mogelijk.


b. Registreer je met een bestaand emailadres, anders kan je account niet geactiveerd worden.
Het is niet mogelijk om je te registreren met zgn 10minuten mailadressen.

c. Geen URL's/bedrijfs/productnamen als gebruikersnaam registreren, deze accounts zullen niet geactiveerd worden.
Lid worden om websites, bedrijven en/of producten te promoten is ook niet toegestaan!
Hieronder valt ook het plaatsen van een link onder de wwwknop of in het onderschrift.
Wanneer dit na het activeren van het account wordt geconstateerd, zal het account ook direct op inactief gezet worden.

d. Accounts met een gebruikersnaam die aanstootgevend, beledigend, verwarrend of onleesbaar zijn, worden niet geactiveerd. Een naam met erg veel leestekens zoals bijv. [l]-i-[n]-d-[a] , valt onder onleesbaar. Verwarrend is bijvoorbeeld moderatortje of xxkippenforumxx.
Ook behouden wij ons het recht voor om gebruikersnamen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

e. Meerdere accounts per persoon (schaduwaccounts) zijn niet toegestaan omdat deze vaak worden gebruikt om rellen te veroorzaken of jezelf te steunen in discussies. Als er meerdere mensen op één ip-nummer een account willen hebben kan dat best, geef dat dan even aan bij de beheerder.
Het is niet toegestaan accounts uit te lenen of voor iemand anders te registreren.


2. ONDERSCHRIFT/AVATAR/WWWKNOP

a. In je onderschrift zijn 500 tekens toegestaan om bijvoorbeeld met HTML gekleurde onderschriften en/of hyperlinks te maken. Houd een onderschrift van maximaal 10 regels inclusief witregels aan.
Het onderschrift wordt aangepast zodra er meer regels geconstateerd worden.

b. Het is niet toegestaan om in je onderschrift, avatar of wwwknop reclame te maken, te verwijzen naar webshops/bedrijven.
Zie ook 6 en 7


3. POSTEN EN WIJZIGEN VAN BERICHTEN

a. Berichten die je op dit forum plaatst zijn definitief! Het forum is openbaar en dus leesbaar voor iedereen. Tenslotte is dit forum vooral een naslagwerk met veel informatie over kippen en aanverwante zaken.
Je hebt na het plaatsen 10 minuten de tijd om je bericht te wijzigen, of aan te passen. Maar niet op zodanige wijze dat de antwoorden die al hierop gegeven zijn niet meer bij het bericht passen. Je kan bijvoorbeeld taalfouten verbeteren, iets verduidelijken of de titel aanpassen. Onder je bericht is de mogelijkheid om aan te geven wat de wijziging is.
Je hebt ook 10 minuten de mogelijkheid om je bericht te verwijderen, maar dit is niet meer mogelijk zodra er iemand gereageerd heeft.
Lees je bericht dus goed na voor je het plaatst! Vooral wanneer je in een heftige discussie bent verwikkeld, omdat je achteraf spijt kan krijgen van wat je schrijft.
Wanneer je later iets wilt wijzigen wat echt van belang is voor het topic, zoals bijvoorbeeld de titel, dan kan je hierover contact opnemen met een moderator


b. Geef je onderwerp een goede titel, "HELP" "Vraagje" of andere kreten zijn nietszeggend en maken het later voor anderen die info zoeken onmogelijk om te bepalen waar jouw onderwerp over ging. Omschrijf met de titel van je onderwerp dus kort en bondig waar het over gaat, zonder overbodig en doorlopend gebruik van hoofdletters (caps-lock uitzetten), uitroeptekens of vraagtekens

c. In je onderwerp beschrijf je zo duidelijk mogelijk je probleem of vraag. Zonder overbodig en doorlopend gebruik van hoofdletters (caps-lock uitzetten), uitroeptekens of vraagtekens. Ook is het niet de bedoeling om je berichten in een kleur en/of vette letters te plaatsen. Een regel of apart stukje tekst in een bericht in kleur en/of vette letters om iets te benadrukken mag wel.

d. Op dit forum gebruiken we normaal en zo correct mogelijk Nederlands. Dus geen MSN/SMS, L33t, (chat)taaltjes, dialecten, streektalen of wat er nog meer behoudens normaal Nederlands zoals op school geleerd te verzinnen valt. Dat betekent ook gebruik van hoofdletters, komma's, punten en alinea's om de boel leesbaar te maken.

e. Haal geen topics omhoog die maanden of al jaren oud zijn, open dan zelf een nieuw topic. Tenzij iets van belangrijke toevoegende waarde is. Natuurlijk mag je wel je eigen topics ophalen voor een update.

f. Berichten kunnen wanneer wij dit nodig achten door moderators gewijzigd, verwijderd of verplaatst worden. Dit is voor ons geen plicht! Verplaatste onderwerpen kun je terugvinden via Bekijk je eigen berichten.
Van wijzigingen of verwijdering van je bericht krijg je van de moderator een privébericht met reden waarom eea is gebeurd. Discussie daarover kun je verder met de moderator per privébericht voeren, niet op het forum omdat de wijziging of verwijdering anders geen zin heeft gehad.

g. INZAKE HET GEVEN VAN ADVIEZEN
Het adviseren naar aanleiding van problemen.. mensen die een advies geven op een probleem (bijv inzake ziekte, voeding, huisvesting en gedrag) worden geacht de volgende richtlijnen in acht te nemen:
-geen zaken adviseren die lichamelijk en/of psychisch leed veroorzaken aan het dier.
Denk bijv aan de zeer dieronvriendelijke methoden die er bestaan om een hennetje broeds-af te maken of het adviseren van schadelijke stoffen als medicijn/huismiddeltje tegen het een of ander.
-wees zeker van hetgeen je adviseert, roep niet zomaar wat en kom met een oplossing aan waar de vraagsteller wat aan heeft. Als je geen ervaring met een voorgelegd probleem hebt, reageer dan niet en laat het aan mensen met ervaring over zodat een onderwerp niet ondersneeuwt met discussie over oplossingen.

h. ON TOPIC BLIJVEN
Een kleine afdwaling en humor tussendoor is helemaal niet erg, het houdt het forum levendig en interessant om te lezen, maar daarna weer terug naar het onderwerp. Degene die het onderwerp opende deed dat niet voor niets, het is heel frustrerend als je topic afdwaalt naar andere zaken.
Open zelf een nieuw onderwerp als er iets in een discussie opkomt dat besproken moet worden en blijf niet maar offtopic doorgaan. Hou ook elkaar ontopic!


4. DIERENMISHANDELING/OPZETTELIJK DODEN VAN DIEREN

a. DIER ONTHOUDEN VAN DE BENODIGDE ZORG
Dit forum kan een noodzakelijk bezoek aan een dierenarts niet vervangen.
Wanneer meerdere malen geadviseerd wordt dat het bezoeken van een dierenarts noodzakelijk is, en blijkt dat dit advies niet door de topicstarter wordt opgevolgd, gaat het betreffende topic op slot.
Bij het opnieuw starten van een topic door dit lid omtrent hetzelfde dier zal dit topic ook meteen gesloten worden.
Deze maatregel is nodig omdat het herhaaldelijk voorkomt, dat men advies vraagt op het forum omtrent een ziek dier, waarvan de toestand zo ernstig blijkt te zijn, dat hulp van het forum niet voldoende is.
Er dient dan een dierenarts geraadpleegd te worden voor een juiste behandeling of dat daar de keuze moet worden gemaakt voor het beëindigen van het leven van het dier (wat echter niet geadviseerd kan worden door andere leden daar deze niet in staat zijn het dier te zien en dus de daadwerkelijke ernst niet kunnen beoordelen). Als het advies om een dier te helpen niet opgevolgd wordt, worden forumleden geconfronteerd met het lijden van een dier. Dit roept (terecht) veel emoties en boosheid op bij de leden die een (juist) advies gegeven hebben. Je kan dit zien als dierenmishandeling, het dier lijdt en wordt onthouden van de benodigde zorg.
Raadpleeg de lijst met Adressen van dierenartsen in Nl en Be

b. HET OPZETTELIJK DODEN VAN (WILDE) DIEREN
Op dit forum zijn geen posts en/of discussies toegestaan over het doden van wilde (roof)dieren zoals genoemd in de FAQ Roofdieren (herkenning/sporen/beveiliging etc), behalve de rat.
Methoden om problemen met deze dieren op te lossen staan beschreven in de FAQ en alleen over mogelijke oplossingen mag een topic gemaakt worden. Wanneer dit in de richting gaat van het doden van zo'n dier wordt het topic direct gesloten.
Vanzelfsprekend geldt dit ook wanneer het over katten of honden gaat.

c. HANENGEVECHTEN
Op dit forum zijn geen posts en/of discussies toegestaan over hanengevechten, in welke vorm of met welke bedoeling dan ook!
Zie ook 5 - f


5. GEDRAG/TROLLING

a. Uitlokken van ruzie, schelden, onbehoorlijk gedrag, discriminatie, personen (forumleden/moderators) aanvallen en/of in onderwerpen blijven achtervolgen is niet toegestaan.

b. Je plaatst of verstuurt geen (prive)berichten met kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde inhoud of andere inhoud die in strijd is met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar "Kippenforum.nl" gehost wordt. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider.

c. Je hebt zelf verantwoordelijkheid voor je berichten. Het is niet zo dat je maar post en dan achteraf zegt dan hadden de moderators maar in moeten grijpen. Gebruik gewoon je gezond verstand.

d. Het is niet toegestaan om na een moderator ingreep nog door te gaan met het posten van reacties op het bericht waarop de moderator heeft ingegrepen.
Discussie daarover kun je verder met de moderator per privébericht voeren, niet op het forum omdat de ingreep anders geen zin heeft gehad.
Wanneer een moderator ingreep genegeerd wordt zullen hier sancties op volgen. Dit kan zijn dat een topic gesloten wordt, of dat het iemand verboden wordt om nog te reageren in het betreffende topic, of eventueel met een (tijdelijke) ban.

e. Bespreek geen andere forumleden/moderators op het forum, als iemand een tijd niet geweest is stuur je diegene een pb of vraagt info bij de moderators.
Het openbaar maken van privégegevens, of privécommunicatie op het forum is niet toegestaan.

f. TROLLING
Trolling, het plaatsen van berichten om negatieve reacties te krijgen en lange discussies uit te lokken, is niet toegestaan. Trolltopics/berichten worden gesloten of verwijderd!
De plaatser van trollberichten kan hiervoor een ban krijgen.

g. Berichten waarin twijfel wordt gezaaid of beschuldigingen geuit naar het beheer omtrent het onrechtmatig gebruik maken van privégegevens cq het lezen van privéberichten, worden direct verwijderd en de plaatser krijgt een definitieve ban!


h.'IK VERTREK-TOPICS'
De 'ik vertrek-topics of andere afscheids-topics betreffende het verlaten van het forum zijn NIET toegestaan!
Een dergelijk topic gaat zodra het ontdekt wordt meteen op slot en indien nodig kan het worden verwijderd.
De reden hiervoor is simpelweg dat dit een trolltopic is, zie 5 - f.
Bovendien keren de meeste 'vertrekkers' uiteindelijk toch weer terug. Wanneer je het hebt gehad met het forum en/of leden, dan blijf je gewoon weg zonder hiervan mededeling te doen, dan kan je ook gewoon weer terug komen zonder er op aangesproken te worden dat je eerder met veel tamtam het forum hebt verlaten.


6. RECLAME/COMMERCIE/SPAM

a. Het noemen van andere sites/fora om te verwijzen naar informatie is toegestaan, mits er geen doorlopende zaak van wordt gemaakt. Omdat de laatste tijd op flauwe manier promotie wordt gemaakt voor andere kippenfora hebben we daar nu een halt toe geroepen en is dat niet meer toegestaan.

b. Niet om de haverklap links naar je site blijven posten omdat je iets gewijzigd of ge-update hebt.

c. Links in profielen (wwwknop, onderschrift, avatar) en berichten naar commerciële of dubieuze websites worden verwijderd.

d. Lid zijn/worden om websites, bedrijven en/of producten te promoten valt onder spammen, en is niet toegestaan. Ook niet per privebericht. Zodra we vernemen dat er via priveberichten reclame wordt gemaakt voor welke zaak ook, dan gaat het account definitief op inactief. Ook wanneer je al langere tijd lid bent is het niet toegestaan!


7. ADVERTEREN

Op dit forum is absoluut géén commerciële (dieren)handel toegestaan!
Het advertentieforum is alleen bedoeld voor vraag en aanbod van dieren en diergerelateerde artikelen.
Commerciële advertenties en advertenties voor andere zaken zijn niet toegestaan, deze worden direct verwijderd!


8. HET NIET NALEVEN VAN DE HUISREGELS

Bij spammen gaat het account direct op inactief.
Inzake de overige zaken waarschuwen we één keer, per privébericht of openbaar op het forum. Bij herhaling gaat het account voor bepaalde tijd op inactief. Die periode en de reden geven we aan op het forum of per privébericht. Dat betekent dat je niet meer kunt posten, echter wel lezen op het forum.

- Het omzeilen van een ban bijv door het aanmaken van een nieuw account (schaduwaccount) of inloggen op een ander account om toch te kunnen posten leidt tot een volledige en permanente ip-ban. Dat betekent dat je het forum niet meer zult kunnen bezoeken.
- Wij behouden ons het recht voor om direct een -al dan niet permanente- ip-ban op te leggen. Dit is ter beoordeling van het moderatorteam.


9. KLACHTEN

Wie klachten heeft over wat dan ook, of ingrijpen van een moderator, neemt per privebericht contact op met een van de moderators (zie onderaan het forum in de grijze balk: Contact Moderators) en houdt voor de rest zijn of haar klachten van het forum om onnodige discussie te voorkomen, ook vragen nav de gang van zaken op het forum vallen hieronder.
In elk bericht staat een driehoekje met een uitroepteken waarmee je een melding kunt maken van een probleem in een bericht/topic. Gebruik dit als er een probleem is omdat dan de eerst langskomende moderator zich over de melding zal buigen, dus dit werkt het snelst.

Copyright © 2001-2024
© Alle rechten voorbehouden. Niets van en uit* deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, e-mail, microfilm of op welke andere wijze ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
*Dit geldt ook voor afbeeldingen die zijn weergegeven middels een hotlink!

Laatste wijziging: 28-02-2024


Akkoordverklaring bij registratie

Gebruikersvoorwaarden

Door het bezoeken van “Kippenforum.nl” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Kippenforum.nl”, “http://www.kippenforum.nl/phpBB3”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Kippenforum.nl” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Wil je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Kippenforum.nl”. Blijf je gebruik maken van “Kippenforum.nl”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via http://www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites http://www.phpbbservice.nl en http://www.phpbb.nl. De phpBB-software faciliteert internetgebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB kun je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites http://www.phpbbservice.nl en http://www.phpbb.nl.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “Kippenforum.nl” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Kippenforum.nl” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “Kippenforum.nl” noch phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

Laatste wijziging: 2-6-2016


Privacybeleid

Dit beleid legt in detail uit hoe “Kippenforum.nl” samen met zijn verbonden diensten en bedrijven (hierna “wij”, “ons”, “onze”, “Kippenforum.nl”, “http://www.kippenforum.nl/phpBB3”) en phpBB (hierna “zij”, “hun”, “zijn”, “phpBB-software”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB-teams”) de informatie die wordt verzameld gedurende een bezoek aan dit forum, wordt gebruikt (hierna “je informatie”).

Je informatie wordt op twee manieren verzameld. De eerste manier is door het gebruik van zogenaamde cookies. De phpBB-software maakt meerdere cookies aan (kleine tekstbestanden die naar de tijdelijke internetbestanden van uw computer worden gedownload). De eerste twee cookies bevatten een indentificatienummer (hierna “user-id”) en een anoniem sessienummer (hierna “session-id”). Deze twee nummers worden automatisch door de phpBB-software aan je toegewezen. Een derde cookie zal worden aangemaakt wanneer je onderwerpen hebt gelezen op “Kippenforum.nl”. Deze cookie wordt gebruikt om op te slaan welke onderwerpen gelezen zijn en verbetert daarmee je gebruikerservaring.

Wij kunnen ook buiten de phpBB-software cookies wanneer je “Kippenforum.nl” doorzoekt, hoewel dit document daarop niet van toepassing is. Deze tekst heeft betrekking de pagina’s die worden aangemaakt door de phpBB-software. De tweede manier is waarin wij je informatie verzamelen door wat je aan ons verstuurt. Dit is onder andere het plaatsen als een anonieme gebruiker (hierna “anonieme berichten”), registreren op “Kippenforum.nl” (hierna “je account”) en berichten die verstuurd zijn na je registratie en wanneer je bent aangemeld (hierna “je berichten”).

Je account bevat minstens een unieke identificeerbare naam (hierna “je gebruikersnaam”), een persoonlijk wachtwoord om te kunnen aanmelden op je account (hierna “je wachtwoord”) en een persoonlijk, geldig e-mailadres (hierna “je e-mail”). Je informatie voor je account op “Kippenforum.nl” is beveiligd door de gegevensbeschermingswetgeving die geldt in het land waar dit forum gehost wordt. Allse informatie naast je gebruikersnaam, je wachtwoord en je e-mailadres die vereist is bij het registratieproces op “Kippenforum.nl” is of vereist, of optioneel. Je altijd hebt de mogelijkheid te bepalen welke informatie van je account openbaar wordt weergegeven. Verder heb je ook de mogelijkheid, om in te stellen of je de e-mails die automatisch worden gemaakt door de phpBB-software wilt ontvangen.

Je wachtwoord is versleuteld (en kan niet worden ontsleuteld), waardoor het op een veilige manier is opgeslagen. Desondanks is het niet aan te raden dat je hetzelfde wachtwoord gebruikt op diverse websites. Je wachtwoord is het middel waarmee je op je account op “Kippenforum.nl” kan aanmelden, bewaar het dus veilig en geef het op geen enkele manier aan iemand van Kippenforum.nl”, phpBB of een andere derde partij. Als je het wachtwoord van je account bent vergeten, kun je de “Ik ben mijn wachtwoord vergeten”-optie gebruiken bij het aanmeldvenster. Dit proces vereist dat je de gebruikersnaam en e-mailadres opgeeft van je gebruikersaccount, waarna de phpBB-software een nieuw wachtwoord zal genereren en zal opsturen naar het e-mailadres, zodat je opnieuw kunt aanmelden.

Laatste wijziging: 2-6-2016


Cookies

Sinds 5 juni 2012 is het verplicht om bezoekers van een website er op te wijzen dat er cookies gebruikt worden, en welke cookies dat zijn en de mogelijkheid om deze uit te schakelen.

Door "Kippenforum.nl" te bezoeken, worden er door de phpBB-software enkele cookies op je computer opgeslagen; dit zijn kleine tekstbestandjes die in de tijdelijke bestanden van je browser worden opgeslagen. De eerste 2 cookies bevatten gebruikersgegevens (de "user-id") en anonieme sessiegegevens (de "session-id"), deze worden automatisch toegewezen door de phpBB-software. Een derde cookie wordt opgeslagen zodra je onderwerpen opent op "Kippenforum.nl". Deze cookie zegt welke onderwerpen je al gelezen hebt en verhoogt dus het gebruikersgemak. Dit zijn veilige cookies en het is niet raadzaam om deze cookies uit te schakelen omdat kippenforum.nl dan niet goed meer functioneert. Meestal zal je dan steeds binnen korte tijd weer uitgelogd worden, en krijg je problemen met inloggen.
Het is wel mogelijk om op ieder moment de forumcookies te verwijderen, zie onderin in de grijze balk rechts.
Daarnaast worden er cookies gebruikt door zorgvuldig geselecteerde bedrijven die op kippenforum.nl mogen adverteren. Hierdoor zie je advertenties die kunnen passen bij het onderwerp wat je op dat moment leest. Dit zijn kleine advertenties die uitsluitend onderaan de pagina staan. Ook dit zijn veilige cookies die geen privégegevens van je opslaan en/of bewaren.
Iedere browser biedt de mogelijkheid om cookies uit te schakelen, wat overigens niet aan te raden is omdat zoals eerder gezegd, veel websites dan niet meer juist functioneren.
Wil je weten hoe je cookies uitschakelt, google dan eenvoudig: cookies uitschakelen gevolgd door de webbrowser die je gebruikt.
Overige info over de cookies op dit forum vind je hier

Terug naar “Natuur, tuin, planten en vijver”Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast