Pagina 1 van 1

Reclame etc. in onderschrift, profiel, avatar en berichten

Geplaatst: 03 nov 2010 23:28
door lnge
De laatste tijd zijn er veel leden die zich registreren om hier reclame te komen maken. Sommige doen dit heel sneaky door zogenaamd behulpzaam naar een site te verwijzen, maar er zijn er ook die hier gewoon registreren onder de naam van het bedrijf waar ze voor werken of eigenaar van zijn.
Daarbij wordt dan ook vaak in het onderschrift en profiel (wwwknop) een verwijzing naar de website gezet.
Het staat duidelijk in de huisregels dat dit niet toegestaan is, maar dat wordt natuurlijk niet gelezen of men heeft er gewoon maling aan.
Dit is natuurlijk verre van netjes. Maar het is wel heel erg slim bedacht, want dit forum heeft veel bezoekers, dus een mooie gratis manier om je produkten onder de aandacht te brengen.
Dus vanaf heden is het voor niemand meer toegestaan om in het onderschrift te linken naar een webshop/bedrijf of reclame te maken. Hetzelfde geldt voor de avatar en wwwknop.
Ook is het onderschrift niet bedoeld om iets te koop in aan te bieden zoals kippen of broedeieren etc., hiervoor is het advertentieforum.
De huisregels zijn aangepast, zie registratie, adverteren en onderschrift/avatar/wwwknop.

Re: Reclame etc. in onderschrift, avatar én berichten

Geplaatst: 08 feb 2011 13:45
door lnge
Even omhoog geschopt en titel aangepast.

Omdat ik voor de zoveelste keer een bericht heb verwijderd waarin iemand uitgebreid recame maakt voor een (eigen) webwinkel, wil ik dit weer even onder de aandacht brengen.

Te lezen in de huisregels:
Lid worden om websites, bedrijven en/of producten te promoten is niet toegestaan!
en onder kopje SPAM/RECLAME/COMMERCIE staat dit:
Lid zijn om websites, bedrijven en/of producten te promoten is een andere zaak en valt dus onder spam.

Voor de duidelijkheid, ook als je al geruime tijd lid bent is het niet toegestaan om een bericht te plaatsen waarin je reclame maakt voor een webwinkel etc.

Dus ook geen auto's, huizen enz. op het forum te koop aanbieden.